LEDENVOORDEEL - TIJDELIJKE VOORDELEN

PROFITEER VAN AANTREKKELIJKE KORTING MET LEDENVOORDEEL FNV

Ledenvoordeel FNV biedt FNV-leden flinke korting op allerlei producten, diensten en uitjes. Naast de jaarvoordelen waar je heel het jaar gebruik van kunt maken, bieden we ook tijdelijke voordelen. Deze vind je elke maand op ledenvoordeelfnv.nl. Je kunt je ook inschrijvingen voor de maandelijkse nieuwsbrief, zodat je nooit een voordeel mist! De tijdelijke voordelen zijn geldig van 1 maart t/m 31 mei 2020.

TOT 50% KORTING OP HUISHOUDELIJKE APPARATEN

Speciaal voor FNV-leden biedt Inventum tot 50% korting op een ruime selectie handige huishoud- en keukenhulpen. Zo bestel je voordelig een stofzuiger, hetelucht friteuse of staafmixer. De korting kan per product oplopen tot 50%.

VOOR € 19,95 NAAR JOUW FAVORIETE SAUNA

Ontsnap aan de hectiek van alledag en kom volledig tot rust tijdens een dag wellness. Bij de meer dan 20 wellnessresorts van Select Wellness Group ben je aan het juiste adres! Elke locatie heeft een eigen origineel (lokaal) karakter, een rustige sfeer en biedt bijzondere wellness faciliteiten. Als FNV-lid ontvang je 35% korting op een entreebewijs. Op basis van je entreebewijs kun je vrij gebruik maken van alle sauna- en wellnessfaciliteiten.

MET KORTING NAAR DE NTR ZATERDAGMATINEE

Dit voorjaar kun je als lid van de FNV met korting naar de NTR ZaterdagMatinee. Je kunt kiezen uit tien prachtige concerten in Het Concertgebouw. Concerten met o.a. het Radio Filharmonisch Orkest en het Groot Omroepkoor. Op ledenvoordeelfnv.nl vind je een overzicht van alle concerten. De korting kan oplopen tot 24% per concert.

TIJDSCHRIFT NAAR KEUZE VOOR € 10,-

Het voorjaar komt weer in zicht. Tijd om de (buiten)hobby’s weer op te pakken. Vipmedia heeft allerlei tijdschriften boordevol verhalen, inspiratie en tips over jouw hobby. Je kunt nu een kortlopend abonnement afsluiten op een hobbytijdschrift naar keuze voor slechts € 10,-. Je hebt 12 titels om uit te kiezen, zoals Tuinseizoen, LandIdee, Wetenschap in Beeld en Historia. Ook fijn: het abonnement loopt automatisch af.